Dragana Mirković je jedna od rijetkih estradnih ličnosti koja je svoj privatni život uspjela da sakrije od medija i uvijek je radila na tome da se njena privatnost ipak sačuva samo za nju. Rijetko kada možemo da je vidimo da se pojavi u emisiji sa svojom porodicom jer je ona uvijek se držala stava da ne bi oni trebali da budu izloženi medijskom linču te da je ona odabrala taj život a ne oni.

Poznata pjevačica je dugo vremena bila u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Oni su jako dugo u braku i u tom braku su dobili dvoje djece, dječaka i djevojčicu i zaista su ostvareni po tom pitanju.

Dok je situacija bila sa virusom ona nije napuštala svoj dom u Beču pa je čak i jednom prilikom ugostila i novinare da bi sa njom obavljali intervjue i da bi saznalli nešto što se malo o njoj zna.

Tako smo imali priliku da vidimo da Dragana živi u jako urednom domu, koji je opremljen po najnovijem. Jako joj je bitno kako joj kuća izgleda i za to daje mnogo novca. Namještaj je Italijanski a po zidovima ima skupe slike.