Njeno ime kada se spomene svi znaju da je ona jedna od najpoznatijih voditeljica u regionu. Ona je svoju popularnost uveliko stekla kada se udala za poznatog pjevača Željka Joksimovića i tada je popela se na jednu stepenicu više.

Jovana JE TRENUTNO na K1 televiziji koja je u vlasnišstvo njenog supruga a njena emisija se zove “Uranak” a zadnjih 10 godina je bila voditeljica na PRVOJ tv, vodila je jutarnji program koji je bio zaista gledan.

Jovana i željko su u braku 10 godina a iz tog braka imaju sina Kostu i kćerke Anu i Srnu. Naime svima je poznato da Željko iz prvog braka ima kćeru Minu ali ona nije sa njima nego je sa svojom majkom .

Bilo je jako puno spekulacija o njihovom odnosu ali je bilo i veliki broj lažnih vijesti a Jovana je sada odlučila da prekine medijsku hajku i u jednom gostovanju je progovorila i o odnosu.

Jovana je rekla da ona i Mina nisu drugarice ni ti joj može majka biti jer ona to ima ali uvijek je tu da joj pomogne i da izađe u susret i da uvijek na nju računati može. Ona je otkrila da ljudi jako često mijenjaju sve te uloge a rekla je da Mina ima divnog tatu i mamu ali je ona je njihov član porodice iako nije tu i ne živi sa njima.