Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Izvukli “KAPITALCA” iz kanalizacije od DVA METRA: Radnici ostali ŠOKIRANI prizorom u naselju Vojvode Vlahovića! (FOTO) – Apotekica

U Srbiji itekako ima posla i prostora za popravku gradskih kanelizacija i odvoda. Opće je poznata činjenica da balkanci dosta manje paze oko očuvajna okoliša od ostatka svijeta.

Mnogima je nevjerovatno kada vide šta se sve može naći u kanalizaciji, a gotov svi smatraju da je ovo jedan od najtežih polova za rad, a kada bi samo na to pomislili i kada bacamo nešto u odvode, onda bi možda i vodili malo više brige oko čistoće.

U kanalizaciji se moglo naći i ostaci hrane, antifriz čak i školjka jaja. U Beogradu je definitivno zabilježen najbizarniji slučaj za koji nikako nije jasno kako se mogao desiti. U kanalizaciji je pronađena fosna duga čak dva metra.

Ovaj trofej ulazi u anale neuslovne kanalizacione mreže u naselju Vojvode Vlahohića, jer do sada se nije nikad ništa slično desilo. Pored kapitalnog ulova, izvučeno je milijardu vlažnih maramica koje bahati i neobrazovani stanovnici naselja bacaju u kanalizacionu mrežu, uopšte ne razmišljajući. Time rizikuju zapušavanje prvo svoje kanalizacije u stanu, zgradi i ulici”