Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Izjava Vere Matović šokirala sve: ”Neću otići na sahranu Marinka Rokvića”, a evo koji je razlog.. – Apotekica

Izenadna smrt Marinka Rokvića šokirala je sve, a naročito njegove kolege. Svi su bili u nevjerici kada su pročitali vijest o tome, da su na početku mislili da je neka izmišljotina. Međutim, ubzro se sve obistinilo i veliku tugu ništa ne može ukloniti.

Nakon njegove smrti počele su se otkrivati razne situacije koje su se krile od očiju javnosti. Čak i izjave njegovih kolega iz dana u dan nas iznenađuju i ne možemo prosto da vjerujemo da neki ljudi imaju takvo razmišljanje.

Naime, njegova koleginica Vera Matović dala je intervju povodom smrti kolege kada je izjavila da je imala namjeru da posjeti Marinka, dok je bio bolestan, ali da se to nikada nije desilo, jer njeni odnosi sa njegovim sinovima Nikolom i Markom nisu baš najbolji.

”Mi smo bili u dobrim odnosima, mnogo vremena smo radili zajedno. Pamtiti ću ga kao dobrog pjevača, ali i odličnog druga. Zauvijek nas je napustio izvrstan pjevač. Imala sam namjeru da ga posjetim, ali kad je bila poplava u Obrenovu, njegovi ssinovi su mi svašta rekli, kako sam dno dna i da sam ološ jer nisam pomogla prilikom donacije svim poplavljenim dijelovima Srbije i Bosne.”- izjavila je Vera.

Izjavila je saučešće njegovoj supruzi i ujedno rekla kako neće prisustvovati sahrani, kako se ne bi našla u neugodnoj situaciji s njegovim sinovima.