Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Istukla kolegu na poslu, jer ju je intimno napastvovao! Njene koleginice su sve snimile, a onda je ona napravila nešto neočekivano! – Apotekica

Gotovo svaka žena se nekada našla u ovakvoj ili sličnoj situaciji, dok se nalazila na poslu. Možda se desi da neka nije, ali svjedoci smo da je svaki dan sve veći broj ovakvih slučajeva.

Žene trpe razne stvari na poslu od strane muških kolega. One nekada to zanemare i ne žele o tome govoriti sa drugim ljudima, kako se ne bi pročulo o tome ili kako ne bi ugrozile radne pozicije koje su uspjele da stvore.

Ovakvi slučajevi najčešće se dešavaju u firmama, gdje direktori mogu svjesno da tlače svoje radnice. Oni su slobodni prema njima, naročito kada znaju da se žene nalaze u lošim finansijskim situacijama, pa to iskorištavaju ili kada imaju kredite, pa znaju da ne smiju progovoriti o napastvovanjima na poslu.

Jedna žena iz Azija je dugo vremena trpila torturu od svog kolege, a onda joj je jednog dana sve to dosadilo. Napokon je skupila hrabrosti da uzme stvar u svoje ruke, pa kada je on počeo da je napastvuje uzela je metlu i počela da ga udara.

Ostale njene koleginice bile su u šoku zbog onoga što vide, pa su pokušale da je zaustave. Međutim, to su jedva uradile i na kraju su sve bile na razgovoru kod direktora.