Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ismijava siromašne i gladne: Brena kupila majicu od 6 000 eura! Evo kako izgleda.. – Apotekica

Jedna od najuspješnijih pjevačica koje možemo da vidimo na Balkanu svakako je Lepa Brena koja već godinama spada u najslušanije muzičke izvođače.

Svoju karijeru započela je veoma mlada i to sa grupom ”Slatki greh”, da bi poslije nekog vremena odlučila se na samostalnu karijeru. Obzirom da je Sašu Popovića znala od ranije, s njim osniva ”Grand produkciju”, koja im je pomogla da zarade mnoštvo novca.

Ali, za Lepu Brenu mnogi nemaju riječi hvale i nazivaju je škrticom. Čak je i njena snaha Aleksandra Prijović nekoliko puta rekla da Brena ne da ni dinar, pa čak ni unuku. Nikom nije jasno kako može toliko štediti, a zarađuje i po nekoliko hiljada po nastupu.

Kada se pojavila u ”Slatkom grehu” privukla je veliku pažnju na sebe. Cijela Jugoslavija je poludjela za njom, jer je bila drugačija od ostalih. Brena je prva počela provokativnije da se oblači, a njeni koncerti su bili najposjećaniji. Imala je novca kao nijedan drugi pjevač, a i trošila je na razne gluposti.

Priznala je kako je 1984. godine tokom turneje u Londonu, vidjela majicu koja joj se jako svidjela a koštala je 6 000 maraka. Njoj nije bilo žao da da tolike novce, jer je to bila atraktivna majica.