Sada u nastavku govrimo o jednoj temi vezanoj za našeg voditelja. Svi znamo da poznate ličnosti imaju dosta novca koji mogu da ulažu u razne svrhe, u razne automobile, kuće, vile, i sve ostalo. Sa obzirom da su sada društvene mrežem postale jako poznate tako mi možemo da vidimo kako neke poznate ličnost žive zaista životom punog luksuza.

Naš poznati voditelj Žika Nikolić je nedavno novinarima odlučio da otvori vrata svog doma pa je tako pokazao gdje je i kako je odrastao on. Voditelj je u javnosti svima poznat kao Žika Šarenica koji je rođen u Jasikovici a to je u blizini Trstenika a skoro pa svi znaju da je na početku bio sveštenik, pa harmonikaš a onda u tom periodu je živio u trošnom domu koji je poslije renovirao a htio je da ostane nešto autentično.

Žika je jednom u emisiji rekao:

“Jako teških dana je bilo ali nikada se nije gladovalo, jela se proja, nekada kajmak, nekada meso, ipak bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo. Mogao sam sve da zidam ali ovo su uspomene. Kuća je takva, sredili smo zidove i staze.