IPAK NIJE ZABRANJENA GRANDU: OVA PJEVAČICA JE MNOGO ATRAKTIVNA I PONOVO SE POJAVILA U GRANDU - Apotekica

IPAK NIJE ZABRANJENA GRANDU: OVA PJEVAČICA JE MNOGO ATRAKTIVNA I PONOVO SE POJAVILA U GRANDU

Tea Tairović je poznata Zvezda Granda koja je od drugi put uspjela da postigne šta je htjela. Prvi put je takmičenje bilo zaista loše, ali je drugi put kada se prijavila, odlično snašla i sada je velika zvijezda.

Loading..

 

 

 

 

 

Mnogo se komentarisalo o njenom nepojavljivanju na Grandovim emisijama i svi su pomislila da je u svađi sa Sašom Popovićem, ali sve je razuvjerila kada se pojavila u posljednoj emisiji i promovisala svoju novu pjesmu koja se zove Polako.

Naime, ona je poslije toga odala da ona nema nikakvih problema sa Sašom, nego jednostavno je imala svojih privatnih problema i problema sa tehnikom.

Otkrila je i da se nikada nije posvađala da direktorom i da to ne planira da uradi, sve sluša i radi kako joj se kaže ali ovo je morala da riješi.

Naravno da je priznala i da je Grandovo dijete i da nastavlja uveliko da radi i da nastavlja suradnju sa njima. Moramo priznati da je Tea Tairović jedna veoma senzualna žena.

Mnogo je zgodna i svi su joj zavidni na tome. Mnoge koleginice su ljubomorne jer je za kratko vijeme mnogo postigla zahvaljujući svome tijelu i svojim glasu koji je isto tako dobar kao i ona sama. Njena nova pjesme ja budući hit.

Facebook Comments
loading...
Shares