Ipak je istina da se Karleuša udaje za Američkog glumca? Pogledajte šta je objavila na internetu! - Apotekica

Ipak je istina da se Karleuša udaje za Američkog glumca? Pogledajte šta je objavila na internetu!

Polako ali sigurno završila se afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, za koje nikako da prestanu da se pojavljuju na naslovnim stranama svih novina. Sada je u pitanju nešto još strašnije a to je da će se Jelena razvesti od Duška samo zbog ovih riječi i video snimaka.

Loading..

 

 

 

 

 

Nedavno je isplivala informacija još iz 2012. godine, kada je Zorica Marković u rijalitiju Farma javno rekla Divni, Jeleninoj majci da će Jelena uskoro da se razvede.

Zorica je istakla samo jedno a to je da je Duško Tošić veliki švaler. Te je zbog toga i rekla kako će njihov brak da se raspadne. Samo zbog tog švaleranja.

Duško i Jelena su sve to demantovali i rekli da se mnogo vole, a onda se pojavila priča i za poznatog astrologa Zlatka koji je odavno predvidio kraj braka između njih dvoje.

Naime, on je rekao kako će Jelena prvo da postane najveća pop zvijezda i da će je proglasiti Divom, ali polako će je skandali uništiti.

Počelo je to sve da se obistinuje i počeli smo da vjerujemo u to. On je istakao da će Jelena da se uda za američkog glumca i da će i dalje ostati poznata. Sa Duškom će ostati u dobrim odnosima, ali to će biti sve.

Facebook Comments
loading...
Shares