Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imati ćete para kao nikada do sada! Vesna Zmijanac otkrila zanimljiv trik kako da privučete što više novca! Provjereno radi!! – Apotekica

Ljudi koji žive na Balkanu su uglavnom sujevjerni. Kod svakog od njih možemo da vidimo razne figurice, amajlije, priviske i razne druge stvari koje ih navodno štite od nesreće i nekih neprijatelja. Iako uglavnom nema od toga nikakve koristi.

Vesna Zmijanac je jednom prilikom progovorila o ovoj temi, te otkrila kako ona zapravo vjeruje u to, jer kod sebe uvijek ima jednu stvar koja joj donosi mnogo sreće i sprečava od djelovanja neke nesreće.

Kako nam je otkrila u pitanju je nekoliko kineskih novčica, koji oko sebe imaju crveni kovac, a ona svoju ”amajliju” nosi u novčaniku. Prema njenim riječima, od kada to drži u novčaniku ima mnogo novca, i nikada se nije desilo da joj je novčanik prazan.

Čak nam je otkrila još jednu stvar koju je uradila. Naime, željela je da se riješi negativne energije koja se skupljala u njenom domu, pa je izbila dva zida i napravila protok zraka, a ujedno uzela i dva ogledala koja je postavila na određena mjesta, kako bi se reflektovala pozitiva oko nje.

Vjerujete li vi u ovako neke stvari ili ipak mislite kako su to samo ”bapske priče”!? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!