Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Imala je bolove u stomaku, a roditelju su mislili da se pretvara kako ne bi išla u školu: Ubrzo slijedi pravi pakao! – Apotekica

Sasvim je postalo normalno da pročitamo neke stvari koje nisu svakodnevne, dosta crne hronike, ali toliko toga se dešava u posljednje vrijeme da nam je sve to postalo i normalno. Iz dana u dan se dešavaju samo tužne vijesti, a vidimo i da nas je mnogo poznatih ličnosti napustilo u zadnjih nekoliko mjeseci.

Danas ćemo govoriti o jednoj djevojčici iz Engleske , koja ima samo jedanaest godina. Danima se roditeljima žalila na bolove u stomaku, a oni su mislili kako joj se ne ide u školu, te da sve to izmišlja.

Zapravo, ispostavilo se da je kod djevojčice došlo do razvoja karcinoma i to veoma rijetke vrste. Kada je poslije nekoliko dana djevojčica počela da plače od bolova, njeni roditelji Keli i DDžon odveli su je na pregled kod ljekara. Oni su je pregledali, te je tom prilikom ustanovljeno da je jetra četiri puta veća od normalne veličine.

Ljekari su uradili razne testove i pretrage, te su saznali da se na jetri nalazi nekoliko tumora, ali da su se pojavile i metastaze na plućima. Morali su donijeti odluku od velike važnosti, obzriom da jetra nije nikako bila u funkciji, a hemoterapija nije djelovala niti na jedan karcinom u njenom tijelu.

Roditelji su pristali na savjet ljekara da se djevojčica ne reanimira. Ovom pričom žele da pomognu ljudima iz cijelog scijeta da vode računa o svojoj djeci i da svaku promjenu na njihovom tijelu dobro istraže.