Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima hit ”Bele rade”, udala se i povukla sa javne scene: Godine su učinile svoje, pogledajte kako danas izgleda.. – Apotekica

Jelena Bročić započinjala je karijeru kada je snimila pjesmu ”Bele rade”. Ona joj je ujedno postala veliki hit, te otvorila vrata javne scene. Mnogi su očekivali veliku karijeru za ovu pjevačicu, ali ubrzo se udaje i povlači sa estradnog neba.

Malo ljudi je znalo za njen brak, koji se desio 2003. godine. Samo najbliži prijatelji i njena porodica. Prije nego je napustila scenu, žestoko se posvađala sa mnoštvom svojih kolega.

Kada je bilo vjenčanje, nije objavila niti jednu sliku, a ni mediji i novinari nisu odlazili da naprave neke ekskluzivne fotografije. Iako je karijeru započinjala polako i bez skandala, samo devet godina braka ubrzo je uništeno.

Razvela se od muža, a kako navodi sada je s njim u mnogo boljim odnosima, nego kad su bili u braku, jer pokušavaju da se drže zajedno i korektno samo zbog sina.

Nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju, mnogi su se iznenadili jer se nije mnogo promijenila, a sada se čekuje i da se vrati na javnu scenu. Ostaje nam samo da čekamo i vidimo šta će se desiti.