Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ima 18. godina i čeka četvrto dijete: ”Moj drugar je ”prevelik” da ne mogu da ga obuzdam!” – Apotekica

Marsel ima samo osamnaest godina , dolazi iz Austrije i u vezi je sa Vanesom. Sve bi ovo bilo normalno i uobičajno da mladi par ne čeka četvrto dijete. Oni već imaju tri djevojčice, a nadaju se da će sljedeće biti muško.

U javnosti se podigla velika prašina oko ovog mladića. Mnogi ne razumiju zašto ne uživa u životu i godinama koje su pred njim. Obzirom da ima odnose, nek makar koristi zaštitu, kako ne bi djevojka mu svako malo ostajala u drugom stanju.

On je gostovao u nekoliko emisija, a jednom prilikom na ovakvo postavljeno pitanje voditeljice, rekao je kako ima problem i ne može da ga kontroliše. Naime, njegov drugar je nadprosječne veličine i ne može da koristi zaštitu, jer ne postoji u toj veličini.

Ljudi su počeli da ga ismijavaju zbog izjave, da bi poslije nekog vremena oglasila se njegova djevojka Vanesa, i rekla kako Marsel nije to ozbiljno mislio, nego da je želio našaliti se sa gledaocima i publikom.

Prema posljednjim informacijama, par trenutno nije zajedno, iako je Vanesa trudna. Ostaje nam da vidimo i pratimo šta će se desiti.