I ovo se dešava u Srbiji: Žena ga je pretukla, poznatog muzičara i napravila veliku dramu u kući a razlog tome je bizaran! - Apotekica

I ovo se dešava u Srbiji: Žena ga je pretukla, poznatog muzičara i napravila veliku dramu u kući a razlog tome je bizaran!

Sigurno vam je mnogo poznata grupa Amadeus benda i sigurno znate sve članove te grupe. Jednom od njih se trenutno dešava velika drama. Ona je sve to uspjela da napravi od njegovog života. Saznajte šta mu je to tako loše napravila.

Loading..

 

 

 

 

 

Riječ je o bubnjaru Bojanu Zlatanoviću koji ima 44 godine. Zovu ga Token i njegova supruga Milena koja ima 33 godine, znači mlađa je 11 godina od njega, privedeni su u policiju oboje zbog porodičnog nasilja.

Drama u njihovoj kući se odigala u srijedu u 21 sat, i sve to je gledalo maloljetno dijete. Problem je nastao nakon što je Token odbio Mileni da kupi novi telefon. Ona je nasrnula na njega i počela da ga tuče.

Ona je mnogo htjela novi telefon ali nisu mogli to da sebi priušte. On joj je obećao kupiti ali tek kad izmire sve dugove jer imali su mnogo kredita.

Rate su sustizale i prioritet im nikako nije telefon. To je nju mnogo naljutilo i počela je da ga gađa stvarima koje su joj bile pri ruci. Tražila je da dignu na račun i ona će da plaća ali on se nije složio jer je znao da neće moći.

Onda je njemu bilo jako teško što scene pravi pred djetetom pa joj je prvim predmetom uzvratio. Prekinula ih je policija i dalje su rješavali u stanici.

 

Facebook Comments
loading...
Shares