Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Haos u emisiji! Voditelj pretjerao, Snežana Đurišić se naljutila! – Apotekica

Snežana Đurišić je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike. Na slavlju ne može proći bez njene pjesme. Ona je žiri u jednom od muzičkih takmičenja,gdje svoje znanje i umijeće dijeli sa mladim amaterima-pjevačima. Tu je svoju popularnost proširila.

Pošto je velika zvijezda, stalno ima pozive za razne emisije. Pa je, prethodnih dana gostovala u ”Zvezde Granda Specijal”. Gdje se dotakla mnogih tema, poput svakodnevne teme njenog izgleda i outfita. Istakla je promjenu svog stajlinga da li kako dolazi u godine pa je ta odluka pala.

Kaže da je uvijek važila za ”pantalonu” osobu. I kada obuče haljinu to svima privuče pažnju,baš je jedan novinar rekao da će pasti snijeg jer je Đurišićka u haljini. Ističe još da voli kombinovane stvari, i pantalone i haljine.Voditelj Siniša Medić pitao je Snežanu kakve stajlinge voli njen dečko,na što je ona odgovorila ”On uvijek kaže da je super i da je pristojno kad sam ja u pitanju”. Onda je Siniša pokušao malo više doznati pa je upitao: ”A kakva izdanja voli kod kuće? Noć me zanima.Snežana se tu malo iznenadila pa je mudro odgovorila: ”Auu,otišli smo predaleko,ja spavam u bundi. Kako on provocira,vidi ti njega.”