HAOS NA VRATIMA RIJALITIJA: Kao luda je pokušala da izađe a onda otkrila cijeli tim produkcije i rekla šta im rade tamo !!! - Apotekica

HAOS NA VRATIMA RIJALITIJA: Kao luda je pokušala da izađe a onda otkrila cijeli tim produkcije i rekla šta im rade tamo !!!

Ivana Krunić je prije dvije večeri pokušala da se približi Vladimiru Tomoviću iako svi znaju da to Mina danima pokušava. Kako joj ne ide od ruke, Ivana je pomislila da će ona biti bolja i poljubila ga je ali se Vladimir nije opirao i čak šta više, grlio ju je iako je Mina stajala ispred njihovih očiju. Ni metar od njih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Mina je to sve podnijela kao i do sada, samo ona zna kako. Iako je unutra gorjela od ljubomore i bijesa, sa vana se to nije mnogo primijetilo.

Međutim, znala je Ivana da je ipak nakon svega čeka crni stol. Kada su je svi napali, ona je pokušala da pobjegne iz rijalitija. Nije mogla da podnese taj pritisak.

Lepi Mića je izašao da je utješi i rekao je da to ne smije da čini jer to svi namjerno rade kako bi ona napustila rijaliti.

Ivana je lupala na vrata i htjela je da na silu izađe ali na sreću je Lepi Mića je uspio da je odgovori od toga. On joj je objasnio da će sve u rijalitiju učiniti kako bi što više učesnika napustilo Bijelu vilu.

To mora da nauči i da ostane tu i da se bori kao lavica za ono što smatra da je njeno. U ovome slučaju, možda za Vladimira.

Facebook Comments
Shares