Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Haos kod bosanskog političara: Šta će nam romkinja u kući? Zbog afere sa Tanjom Savić, koju je Draško krio od svoje porodice – Apotekica

Draško Stanivuković htio je sakriti vezu sa ovom pjevačicom- Tanjom Savić ali bezuspješno. Mediji su to ipak doznali, a njima teško šta može promaći. Nakon što su saznali za njihovu vezu, htjeli su mišljenje porodice. Navodna afera gradonačelnika Banje Luke i folk zvijezde privukla je puno pozornosti u cijeloj regiji.

Draško i Tanja u vezi su već neko vrijeme, a on ju je pratio i na nastupe. Gdje se ovaj par najvjerovatnije i upoznao! A on zapravo sve vrijeme ima vjerenicu, koja je nakon ovog skandala sve zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram.

Porodica nije zadovoljna izborom ”ljubavnice”, kada oni već imaju snajku. Pogotovo nisu željeli da se veže sa nekom javnom ličnošću, a upravo se to dogodilo. Kako izvori govore on je u svađi sa porodicom, zbog ove situaciju. Zapravo su uvrijedili njegovu djevojku Tanju i nazvali je romkinjom, i rekli mu da ova veza može uticati na karijeru i ugled same porodice.