Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Goran Džonić na saslušanju: ”Možda sam i kopao,a možda je i sin”. Evo gdje je sakrio otuđeni novac! Policija otvorila usisivač i pronašla ovo! – Apotekica

O ovome se danima piše, slučaj ubistva porodice Đokić počeo se rješavati kao klupko. Sve nadolazi na svoje mjesto. Policija je uspjela pronaći ključne dokaze. Jedna osoba je i uhapšena i trenutno je ona glavni osumnjičeni. Pretresli su mu kuću i nisu se nadali da će pronaći ovo!

Potpuno se čudno ponašao,što je policiji bilo veoma sumnjivo. Svi njegovi odgovori su ga zapravo i odali. Više puta su ga ispitivali a on je davao različite odgovore. Policija je pokušala da sazna gdje je zakopao krvavi novac od ove porodice. Pitali su ga da li je zakopao negdje u svome dvorištu, na što je on odgovorio ”možda je on kopao, a možda je i sin”.

A nije ni mogao pretpostaviti da policija već zna gdje se nalazi novac, koji je sakrio u svome usisivaču. Po komšiluku pričaju se razne priče, otkud njemu toliko novca, i svi su mislili da je taj novac od zelenaša.