Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Glumila je u seriji ”Zvala se Feriha”: Danas je najplaćenija glumica, potpuno se promijenila! Evo kako izgleda.. – Apotekica

Prije nekoliko godina turske serije su postale veliki hit na našim prostorima i nema osobe koja nije odgledala barem jednu od njih. Danas vam donosimo zanimljive vijesti i to o glavnoj glumici koju smo mogli gledati u seriji ”Djevojka imena Fariha”.

Ona je bila jako popularna na našim prostorima, oborila je rekorde gledanosti, a glumica koja je tumačila glavnu ulogu postala jako voljena i omiljena mnogima. Bilo je i onih koji su se poistovijetili s njenom ulogom i teško doživljavali sve što joj se dešavalo.

Hazal Kaya je ovom ulogom podigla svoju karijeru na veći nivo i postala jedna od plaćenijih glumica u Turskoj. Normalno je da svaka glumica u određenom periodu ima neku ulogu koja joj pomogne da svoju karijeru podigne na viši nivo, samo je pitanje vremena kada će se to desiti.

Hazal je imala tu sreću da kao mlada glumica dobije ulogu koja će je unaprijediti. U toj seriji je bila jako mlada, a od njenog snimanja prošle su godina. Nismo je dugo vidjeli na malim ekranima, pa je mnoge izgledalo kako izgleda.

Je li se promijenila!? Jeste li i vi gledali seriju u kojoj je tumačila glavnu ulogu!?