Gledaoci su u šoku: Ana i David imali odnose u kabini, ali nije ih to iznenadilo, nego ono što su unijeli u kabinu!!! - Apotekica

Gledaoci su u šoku: Ana i David imali odnose u kabini, ali nije ih to iznenadilo, nego ono što su unijeli u kabinu!!!

Ana Korać i David Dragojević stalno koriste priliku da budu sami i da imaju odnose. Stalno idu u kupatilo koje se nalazi u dvorištu imanja i to je njihovo mjesto za intimu. Tamo su stalno i svi znaju šta rade.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, David i Ana nisu samo jednom imali odnose, to nije čudno nikome, ali čudno je što su ovaj put se dogovorili za pomagala.

I to ne bilo kakvo pomagalo, unijeli su veliku stolicu sa sobom u kabinu. Možete zamisliti kakvu romantiku su sebi napravili. Svi ukućani su im se smijali.

Do sada su mnogo puta imali odnose u kabini gdje uvijek idu zajedno, ali nikada nisu nosili sa sobom neko pomagalo.

Vjerovatno su to odlučili da im bude lakše. Možda im je onako dosadilo ili nešto drugo rade. Samo se pitamo kako se ne polome u tim kupaonicama.

Bože sačuvaj šta sve rade. Jadna Aleksandra, ona ovo sve jako teško preživljava. Još mu je i vjerenica bila. Šta vi mislite dragi naši o svemu ovome? Kako vam se čini veza Ane Korać i Davida D.? Koji su vam bolji par, Ana i David ili Aleksandra i David? Šta mislite koja veza će duže da potraje? Ili možda nijedna neće, šta mislite?

Facebook Comments
loading...
Shares