Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Gile napokon priznao ko mu je ukrao srce: Učestvovala je na ”Zvezdama Granda”, a evo o kome je riječ.. – Apotekica

Amar Jašarspahić poznatiji javnosti kao Gile učestvovao je u takmičenju ”Zvezde Granda” kada je i privukao veliku pažnju javnosti na sebe. Otkrio nam je kako je to najturbulentniji period njegovog života, ali da mu je ostao u lijepom sjećanju i da ništa iz njega ne bi mijenjao.

Tom prilikom upoznao je i mnogo drugih takmičara, a otkrio nam je ko mu je sve bio fascinantan i ostavio pečet na njega. Među nabrojanim, izdvojio je i jednu atraktivnu plavuša, koa mu je očigledno pomutila pamet.

Za nju je rekao da je prelijepa mlada djevojka, koja nije na sebi radila nikakve estetske operacije, nego sa oduševljenjem se ponosi svojim prirodnim izgledom i tijelom. Uprav to , pored njenog anđeoskog glasa izdvaja je iz mase mnogobrojnih pjevačica sa javne scene.

Prema njegovim riječima, volio bi da pored sebe ima djevojku baš kao što je i Milica Todorović. Rekao je kako nema niti jednu primjedbu na njeno ponašanje, izgled kao ni na karijeru koju gradi uspješno iz godine u godinu. Ona je savršena djevojka za sve.

Nada se da će i on nekada da pronađe djevojku kao što je Milica, a sada nam ostaje da vidimo kako će zanosna plavuša da prokomentariše ove riječi svog kolege.