Gastozz je poludjeo kada je saznao šta je Luna rekla za njega: Mnogo se naljutio i poručio joj neke grube riječi! - Apotekica

Gastozz je poludjeo kada je saznao šta je Luna rekla za njega: Mnogo se naljutio i poručio joj neke grube riječi!

Luna Đogani ne prestaje da iznenađuje svojim djelima i riječima tako je i sada iznenadila sve kada je rekla da joj Sloba nije bio posljednji sa kojim je imala odnose, nego je to bio ni manje ni više nego Gastoz. Svi su se iznenadili i nisu mogli da vjeruju da je tako nisko pala.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Luna je svima pričala kako samo voli Slobodana Radanovića i da od kako je bila sa njim, više nije imala odnose ni sa jednim muškarcem, a koliko dugo je to mogla da krije?

Naravno, nije joj dugo trebalo da se oda. Priznala je Marku dok su se mazili da nije odnose imala samo sa Slobom u rijalitiju, nego je imala i sa Gastozom.

Kada smo Gastoza pitali za to, on nije znao o čemu se radi a onda mu je naumpalo jer naravno ne misli samo o tome šta Luna priča.

Zatim nam je pokazao i dokaz koji je izbrisan u roku od nekoliko minuta, ali barem je on uspio da ga sačuva.

Zaista se i on iznenadio. Šta vi mislite dragi naši? Da li je to istina ili Luna samo folira? Kako vidimo i on je iznenađen i ne zna o čemu se radi, ali kaže ako je ona tako sretna i on je pa neka bude da su imali odnose.

Facebook Comments
loading...
Shares