Filip i Aleksandra na kredit kupili luksuznu vilu koja košta 500 000 eura: Ostati ćete bez daha kada vidite kako izgleda unutrašnjost! - Apotekica

Filip i Aleksandra na kredit kupili luksuznu vilu koja košta 500 000 eura: Ostati ćete bez daha kada vidite kako izgleda unutrašnjost!

Filip i Aleksandra su odlučili da prije rođenja svog sina, koje očekuju krajem ovog mejseca, kupe sebi kuću. Naime, to nije obična kuća, to je vila koja je koštala više od 500 000 eura. Kuća je kao iz snova a to su i htjeli za njih da bude.

 

 

 

 

 

 

Loading..

Aleksandra je kada su je nazvali iz Granda da je pitaju u vezi snimanja emisije, rekla da nema vremena da priča sa njima jer trenutno sređuje papire za kredit jer žele da kupe kuću.

Uspjeli su da srede i kupili su. Prve komšije su im Lepa Brena i Boba Živojinović a to su i htjeli tako da bude. Htjeli su da budu blizu jedno drugih. Sada če moći da uživaju u djetetu stalno jer su blizu jedno drugih, skoro da su kuća do kuće.

Aleksandra je otkrila nam i da će ime sinu da da Aleksandar i da će biti najbolja majka na svijetu.

Pošto joj je termin krajem februara, oni su požurili sa uređivanjem kuće, pa su unajmili i dekoratera i stiliste. Svi su došli u namjeri da pomognu a porodica ne štedi na poklonima.

Aleksandra i Filip jedva čekaju da presele u kuću i pohvaliti će se novim slikama, obećanje Aleksandre. Zaista su lijepo iznenadili jedno drugo.

Facebook Comments
loading...
Shares