Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Fabrika Milke prima hiljadu novih radnika, a plata je čak 3800 eura plus hrana i smještaj. Evo kako se prijaviti… – Apotekica

Ovo je jedna od sigurno najpoznatijih firmi na svijetu, a sada je u potrazi za novom radnom snagom, koja će raditi na pakovanju čokolade, kao i na proizvodnji. U današnje vrijeme je teško pronaći kvalitetnu radnu snagu, pa nije ni čudo što firme stalno objavljuju oglase za posao.

Naime, u fabrici je neophodna snaga za rad u tri smjene, a ukoliko biste radili u toku noći imali bi satnicu od 19,85 eura. Riječ je zaista o dobrom poslu, gdje se lako može zaraditi mnogo novca.

Ukoliko ste vrijedni, sposobni i imate želju da radite u jednoj ovako ”stalkoj” fabrici, onda je zaista vrijeme da se prijavite. Moći ćete da se usavršavate u poslu i da pokažete spremnost za rad.

Dobiti ćete i smještaj koji se nalazi relativno blizu posla, odnosno da biste došli U-bahnom treba vam dvadesetak minuta, dok autom možete i za deset. I hrana je uključena u platu, tako da za nju vam je izdvojeno 250 eura. Ukolik imate položen jezik, diplomu da ste prehrambeni tehnolog , neophodno je da prevedete na njemački jezik.

Sve to ćete zajedno sa molbom i CV da pošaljete na njihovu e-mail adresu: milhka@gmail.de

Želimo vam puno sreće!