Evo zbog čega Saša Popović krije kćerku: ONA JE PRAVA BOMBA!!! - Apotekica

Evo zbog čega Saša Popović krije kćerku: ONA JE PRAVA BOMBA!!!

Saša Popović rijetko kada priča o svojoj porodici a veliki je broj ljudi koji nisu znali da Saša ima i djecu. Saša je to krio kao zmija noge i nikada se nije ni hvalio ali ni žalio na porodicu. Jednostavno nikada nije pričao o svome životu i privatnosti.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Međutim, došlo je vrijeme i da njihova djeca budu na naslovnicama. Aleksandra je kćerka koju imaju Saša i Suzana a ona je nedavno napunila 18 godina.

Saša kaže da nije imao problema sa njima i da su odlično shvatili kakvi su im roditelji i da imaju mnogo obaveza. Sin Suzane je iz prvog braka, ali Saša ga tretira kao svog.

Čak ga je zaposlio i u Grandu i tamo rade svi kao tim. Kćerka Aleksandra se polako uči tome poslu ali nije nešto posebno zaposlena.

Pojavljivala se svega tri četiri puta u javnost i  kaže da to nije njeno zanimanje. Ne voli da je kamere snimaju, pa sve to mora da bude skrivajući se.

Međutim, Aleksandra dosta liči na Sašu Popovića ali ima i neke crte lica na Suzanu, njenu majku. Kako god, djevojka je prelijepa a Suzana i Saša ih ne uče da budu starlete i klošari. Veoma su uzorni i rade vrijedno i čestito.

Facebook Comments
loading...
Shares