Evo kako je Rasta izgledao prije 8 godina: Drastična promjena! - Apotekica

Evo kako je Rasta izgledao prije 8 godina: Drastična promjena!

Stefan Đurić Rasta, još uvijek zakoniti suprug Ane Nikolić, još uvijek ne želi da stavi svoj potpis na papir. Ana je to učinila i želi da se što prije razvede i da se ovaj košmar završi, ali on je mnogo neodlučan. Ali pronašli smo neke slike koje su mnogo zanimljive.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Ana Nikolić i Rasta su se dogovorili da se sporazumno razvedu i da ne plaćaju razvod, Rasta je pristao ali sada ne mogu da ga dobiju.

Izgubio se i ne želi da ga potpiše. On još uvijek ne može da se odluči da li bi brak ili ne, a pored toga imaju kćerku koja želi pažnju i majke i oca.

Međutim, Ana je razvod potpisala i samo čeka još njegov potpis. A mjesto gdje je trebala da napiše alimentaciju, ostavila je prazno jer želi da Rasta sam odluči koliko će dati novca malenoj Tari.

Ona nije htjela da se nameće jer ima novca dovoljno za cijeli život maloj Tari, ali želi da vidi šta će Rasta da odluči.

Ipak, on još uvijek ne želi da se razvede. Ali mi smo dok smo istraživali pronašli njegovu sliku iz mlađih dana, ne liči na sebe nikako. Nema dredova i mršaviji je. Pogledajte.

Facebook Comments
loading...
Shares