Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Evo kako izgleda unutrašnjst kuće Merime Njegomir: Na policama razne nagrade, stakleni zidovi, a ima i igralište za unuke! – Apotekica

Merima Njegomir je poznata pjevačica koja je prije nekoliko dana zauvijek nas napustila u 69. godini života. Već neko vrijeme se govorilo o njenom zdravstvenom stanju, da bi iznenada došlo do pogoršanja.

Cijelo vrijeme je pored nje bila njena porodica, koja je pokušala da joj pomogne i olakša ove posljednje dane, ali nažalost nije bilo pomoći.

Iako je bila poznata ličnost, pjevačica nije voljela previše da se eksponira, nego je pokušala da vodi jedan miran porodičan život, daleko od očiju javnosti. Njena kuća u Kosmaju, postala je njena oaza mira, iz koje nije rado izlazila.

Njena karijera koja je trajala punih pedeset godina, obilježena je raznim nagrada, priznanjima za životno stvaranje. Najviše je voljela da provodi vrijeme vani sa svojim unucima, a za njih je napravila i posebno igralište u svom dvorištu.

U kući je voljela da gleda u staklene zidove koji su umirujuće djelovali na nju, ali i da provodi vrijeme u velikom dnevnom boravku koji je imao i ogroman trpezarijski sto.