Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Estrada u panici: Marinko Rokvić u lošem zdravstvenom stanju,oglasio mu se i sin. Nikola Rokvić u strahu: Tata je nažalost… – Apotekica

U zadnje vrijeme imamo velike gubitke javnih ličnosti,od glumac, pjevača,tekstopisaca… Kao što su Džej Ramadanovski,Đorđe Balašević,Marina Tucaković i mnogobrojni drugi… I to brzo u kratkom vremenskom periodu, mnogi se nisu stigli oprostiti sa njima.

Bora Đorđević pjevač grupe ” Riblja čorba” u lošem je zdravstvenom stanju. Stalno je po bolnicama, ozbiljnost njegovog zdravstvenog stanja je toliki da su sve koncerte otkazali. Takođe ova grupa je imala veliku gubitak,njihov gitarista je preminuo prošle godine.

Ali danas govorimo o zdravstvenom stanju pjevača narodne muzike Marinka Rokvića. On se ne pojavljuje nigdje skoro 2 godine,razlog tome je opravdan, a to je njegovo zdravstveno stanje. Kako koji dan prolazi stanje se pogoršava. Oglasio se i njihov sin,koji je potvrdio da se Rokvić bori sa jednim virusom ali nikako da ga pobijedi.

Ova bakterija toliko je kobna za njega da se on nalazi u postelji, i jedva priča. Svi nastupi su otkazani, a on je skoro 35 godina na estradi. Nadamo se da će uspjeti ozdraviti.