Emina Jahović kao nikada prije: Pogledajte kako je samo lijepa, oduševila je javnost kada se pojavila! - Apotekica

Emina Jahović kao nikada prije: Pogledajte kako je samo lijepa, oduševila je javnost kada se pojavila!

Bivša supruga Mustafe Sandal sa kojim je bila mnogo godina u braku jeste i glavom i bradom Emina Jahović. Ona se svrstava u grupu najljepših žena na estradi, a sada se pojavila na MAC dodjeli nagrada i oduševila sve svojom pojavom i ljepotom.

Loading..

 

 

 

 

 

Emina Jahović je na dodjeli nagrada bila jako lijepa, ljepša nego ikada. Reklo bi se na njoj da zrači posebnom srećom.

Ono što nju čini srećnom nikome nije odala. Nagrade je pokupila za dvije pjesme a to su duetske. Prvu nagradu je dobila za duet sa Željkom Joksimovićem a drugu nagradu  je dobila za duet sa Milicom Todorović, za pjesmu Limunada.

Taj dan je Emina bila u trenerci i uopšte se nije sređivala što je mnoge čudilo jer je dodjela bila za samo nekoliko sati.

Onda kada se Emina pojavila u dugoj crvenoj haljini, sve ih je ostavila bez teksta. Možete i sami da zaključite zašto je bez daha ostavila sve prisutne.

Još jednom je dokazala da ona sve može kada hoće, oduševila je publiku i sve prisutne a nagrade je sa ponosom preuzela. Njen pehar je već na posebnom mjestu u njenoj kući. Emina se oporavila od bračnog promašaja i sada je druga žena. Mi joj želimo mnogo sreće i da ovaj put bolje izabere.

Facebook Comments
loading...
Shares