EKSKLUZIVNO: Evo kako je priveden MIKI ĐURIČIĆ! Nisu ga poštedjeli iako ima problema sa nogom!!! - Apotekica

EKSKLUZIVNO: Evo kako je priveden MIKI ĐURIČIĆ! Nisu ga poštedjeli iako ima problema sa nogom!!!

Miki Đuričić je priveden u policijsku stanicu kako smo saznali i tamo će provesti mjesec dana zbog fizičkog napada na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić a obadvije su bile njegove ljubavi. Međutim, paprazzi ne idu kući bez dovršenog posla. Sada su uspjeli da uslikaju najbitnije.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Naime, ekipa paparazzo lova je uspjela da snimi i da slika dolazak Mikija Đ. u policijsku stanicu. Nadežda je odmah nakon što ju je istukao dala izjavu i tužila ga.

Potom se vratila u rijaliti a Miki nije uspio ni da izađe sa imanja, odmah su ga uhapsili. Miki je ovako izlazio iz kola.

Nadežda je rekla da Mikiju neće oprostiti i da će joj debelo platiti za napravljeni čin.

Zaista je luđački učinio Nadeždi povrede a i Suzani nije bio lak šamar iako mu je to već oprostila. Miki će biti u pritvoru mjesec dana a poslije će da mu se sudi jer sada imaju i dokaze da je to učinio.

Ipak to nije samo riječ. Osim što je udarao štakama, tri puta je uzastopno pljuvao Nadeždu u facu. To je veliko poniženje i maltretiranje jedne žene. Miki će da plati za sve što je uradio. Nadežda je na rubu živaca i nadamo se da će uspjeti da se oporavi što prije.

Facebook Comments
loading...
Shares