DUŠKO TOŠIĆ OBJAVIO SLIKU KOJA JE SVE ZBUNILA! Nakon dugo vremena se oglasio i objavio sliku sa njom! - Apotekica

DUŠKO TOŠIĆ OBJAVIO SLIKU KOJA JE SVE ZBUNILA! Nakon dugo vremena se oglasio i objavio sliku sa njom!

Duško Tošić do sada se nije oglašavao jer su ga novinari stalno prozivali. Nakon toliko vremena, Duško je odlučio da objavi mnogo fotografija. Iako Jelena nije objavila nijedu njihovu zajedničku fotografiju, Duško je to uradio. Dokazao je da se nisu posvađali i da su i dalje u korektnim odnosima.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

Duško je sada objavio mnogo fotografija a najviše nam je pažnju privukla ona sa Jelenom Karleušom ali i sa njihovim kćerkama.

Konačno su objavili sliku na kojoj su sami njih dvoje i nema ni djevojčica ali niti bilo koga drugoga. Pogledajte i uvjerite se.

Ipak su uživali zajedno dok je ona bila u Kini i mediji su ponovo napravili samo veliki bauk oko svega. Sigurno se Duško i Jelena mnogo smiju dok čitaju novine i gledaju natpise.

Zaista moraš biti mnogo jak kada sve ovo izdrže, svaka im čast. Mi im se divimo jer o Jeleni se mnogo pisalo i ona je to sve izdržala a i sam Duško jer je riječ o njegovoj supruzi.

Sada je još jedna slika jako zanimljiva a to je Duško sa svojim princezama Nikom i Atinom a ono što je zanimljivo jesu papuče. Morao je da ispuni svojim damama želju. Pogledajte i sami se uvjerite.

Facebook Comments
loading...
Shares