Duško se do sada nikada nije oglasio povodom cijele situacije a to je zato što i on ima AFERU ali sa ovom ZADRUGARKOM, i to je konačno priznao!!! - Apotekica

Duško se do sada nikada nije oglasio povodom cijele situacije a to je zato što i on ima AFERU ali sa ovom ZADRUGARKOM, i to je konačno priznao!!!

Svima je bilo jako čudno zbog čega se DUško Tošić nije izjasnio pred svima i zbog čega niti osuđuje niti brani Jelenu Karleušu koja mu je supruga, jednostavno je ravnodušan a odgovor na sve to je da je i on imao aferu za koju je Jelena saznala pa sad ne smije ništa da kaže na njenu situaciju.

Loading..

 

 

 

 

 

Tačnije, 2017. godine, Duško Tošić je od svog prijatelja dobio broj telefona od Ane Korać i to se desilo dok je on igrao za Tursku a Ana nije bila ušla u Zadrugu.

Baš u to vrijeme, Jelena je započela aferu sa Ognjenom Vranješom koja još uvijek drma cijeli Balkan.

Kada je Duško nabavio njen broj telefona, odmah su počeli da se dopisuju. Nakon samo mjesec dana su se dogovorili i odputovali u Tursku.

Dogovorili su se da nikome neće govoriti i tako je i bilo. Jedino se Ana povjerila najboljoj drugarici kako Duško nije htio da se priča o njegovoj supruzi ali je jako dobar bio u krevetu.

Priznala je da joj je do sada najbolji ljubavnik bio. Ana se sa njim čula sve dok nije ušla u Zadrugu, kako tada niej bila javna ličnost dobila je mnogo skupocjenih poklona od Duška, ali nakon ulaska u rijaliti, prekinuli su kontakte. Zbog ovoga se Duško još nikada nije izjasnio jer zna da nema pravo da joj sudi kada je i on griješio.

Facebook Comments
loading...
Shares