Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dragana Mirković živi u dvorcu od 50 miliona Eura, uživa u svili: Dok kćerka Manuela radi za džeparac i ide u školu – Apotekica

Dragana Mirković poznata pjevačica koja je na javnoj sceni i dalje tražena i zastupljena u medijima,koji svakodnevno imaju što napisati o ovoj muzičkoj zvijezdi. Pored njene velike i uspješne karijere koju gradi godinama ostala je pri zemlji, dok sa druge strane njen muž je veliki biznismen uspjeli su da svoju djecu izvedu na pravi put. Odgojili su ih i vaspitali kao i svi normalni ljudi.

Uspjela je i u tome da sakrije svoju djecu od medija, jer je to njihova želja koju je Dragana ispunila. To Vam govori o kakvom odgoju se radi, da djeca uopšte nisu željna tolike pažnje već žive normalnim životom.

Rijetko kada i priča o njima ali prilikom jednog intervjua ovo je izgovorila i pohvalila svoju djecu kao jako skromne osobe,i da žive i odrastaju kao i ostala normalna djeca.

Dodala je da su jako uspješni u školi, i da kćerka Manuela školuje se i radi na recepciji, gdje zarađuje sebi džeparac, a sin Marko završio je ekonomsko pravo. Dodaje da to djeca žele, normalni i privatni život za sebe.