Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih folk zvijezda sa naših prostora a njena bogata karijera traje preko 40 godina i jedna je od rijetkih koju svoju karijeru nije gradila na skandalima ili aferama a sve što ima stekla je velikim radom i trudom. Za nju se zna da je 20 godina u braku sa biznismenom Tonijem i svi govore za njih da su idealan par. On je uspješan poslovan čovjek a dosta carstva koje imaju naslijedio je od oca a Toniju je teško palo kada je on umro prije nekoliko mjeseci.

Radi ove cijele situacije u njihovom domu nije bilo slavlja oko Božića i Nove Godine a jako blizak izvor njima govori da Dragana jako strahuje za stanje svog supruga koji je imao i operaciju mozga prije 4 godine. Dragana je tokom praznika bila sama u Srbiji a Toni bi ostajao sam sa djecom a Dragani je to teško palo jer je ona inače jako puno držala do svoje porodice.

Dragana nije navikla da dugo bude odvojena od porodice pa jedva čeka Srbiju gdje je bila radi Novogodišnjeg snimanja a njena prijateljica kaže da ona nije okitila ni ti dvorac i radi velikog stresa nije htjela to da uradi. Toni mora da izbjegava stres jer je operisao aneurizmu u mozgu.