Dragana Mirković prolazi kroz pravu noćnu moru: Nema više njenog dragog, neutješna je i nema joj spasa! Više je kod ljekara, nego kući! - Apotekica

Dragana Mirković prolazi kroz pravu noćnu moru: Nema više njenog dragog, neutješna je i nema joj spasa! Više je kod ljekara, nego kući!

Dragana Mirković je sa svima podijelila svoju veoma tužnu vijest a to ju je mnogo potreslo. Nije se nadala da će je tako brzo napustiti i mnogo se vezala za njega. Ovo joj je veliki udarac od života. Mnogo joj je teško i morala je da pije tablete kako bi se smirila.

 

 

 

 

 

Dragana Mirković je nedavno podijelila na društvenim mrežama kako joj je mnogo teško palo što joj je preminuo njen pas Reks. Nije mogla da vjeruje da ju je napustio zauvijek.

Mnogo je plakala jer se za njega vezala kao za člana obitelji. Nije ga smatrala samo nekom životinjom nego mnogo više od toga. Kako poznajemo Draganu, vjerujemo da je mnogo shrvana jer je i sama osjetljiva i nježna po prirodi.

Na samoj slici se može vidjeti koliko su se voljeli. Leže jedno pored drugog, bez imalo straha ali sa mnogo ljubavi. Pogledajte koliko je srećna bila.

Ali danas, svjesna je da mora da se pomiri sa njegovim odlaskom, ali je mnogo tužna. Njen suprug je cijelo vrijeme uz nju i tješi je, iako je i on neutješan.

Mnogo su voljeli Reksa i nisu ga nikada odbacivali. Zajedno su jeli i živjeli baš kao velika porodica. Mnogo nam je žao Dragane jer znamo kako je veliki čovjek.

Facebook Comments
Shares