Dragana Mirković napadnuta od strane maskiranog muškarca: U suzama su je pronašli, pocijepane odjeće...Jezivo! - Apotekica

Dragana Mirković napadnuta od strane maskiranog muškarca: U suzama su je pronašli, pocijepane odjeće…Jezivo!

Dragana Mirković nam je nerado ispričala jedan jeziv detalj svoje prošlosti. Nije mogla da nam to prešuti i sama je priznala da je njen put do uspjeha bio posut paklenim trnjem. U nastavku saznajte šta joj se desilo.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Dragana je na meti novinara ovih dana. Prvo su je optuživali za aferu sa Van Damom, poznatim glumcem, iako je demantovala oni je ne puštaju na miru.

Zbog toga je ona odlučila da ispriča svoj jeziv dio iz prošlosti, a to je da je u jednom hotelu umalo bila silovana od strane poznatog čovjeka.

U pitanju je stariji kompozitor, a Dragana je tada imala samo 16 godina. Tom događaju je svjedočila i Verica Ilić, koja je u svojoj knjizi i opisala taj loš događaj. Zaista je strašno to što joj se umalo desilo.

Trebala je da snima spot za pjesmu Imam dečka nemirnog, ali pošto Draganu nije mogao otac da prati na to snimanje, pratila je Verica i bila je prisutna kada se kompozitor opustio.

Inače, bio se napio i počeo da lupa po hotelu. Zatim su ga smirili i poslali na spavanje. Međutim, pozvao je Draganu na razgovor a Verica je odobrila i sačekala ispred vrata ali odmah je čula neko komešanje i vidjela je da su vrata zaključana. Na njenu molbu otvorili su i Dragana je pobjegla, shvatila je šta se desilo.

Facebook Comments
loading...
Shares