Kćerku Dragana krije kao zmija noge, ne možemo da je vidimo jako često u medijima ali smo nedavno vidjeli sliku na kojoj se može vidjeti da je Manuela sada postala prava divna djevojka koja zadnjih godina dobija veliki broj poslovnih ponuda da bi se oprobala kao modell i u tim vodama.

Sada živimo u vremenu kada su društvene mreže oko nas i kada nam je sve dostupno i na dohvat ruke ali nije baš uvijek takva situacija. Sada imamo činjenicu da djecu od Dragane Mirković, sina i kćerku ne možemo da pronađemo jer su odlučili da žive sasvim drugim životom, da budu sakriveni i da ne bu njihov život kao na taci.

Ona je preko 3 decenije na samom vrhu estrade i jako je popularna i godinama sada kao i na početku kada se pojavila na sceni. Dragana se trudila svih ovih godina da balansira između posla i privatnog života. Publici je jako često stavljala na uvid svoj živt privatni, pokazivala gdje ljetuje i pred kamerama jako često bila sa suprugom Tonijem ali trudila se da kćerku nikome ne pokazuje i da bude njen izbor i volja.