Došla je i napala prodavačicu kako joj je prodala pokvarene kolače: Prodavačica je plakajući otvarala kutiju a onda se mnogo iznenadila (video) - Apotekica

Došla je i napala prodavačicu kako joj je prodala pokvarene kolače: Prodavačica je plakajući otvarala kutiju a onda se mnogo iznenadila (video)

Ova priča je mnoge zadivila, naime, ovo što su priredili prodavačici vrijedno je svake pohvale. Ona se uopšte nije nadala da bi neko mogao da joj to napravi i to baš u teškom ili možda čak najtežem trenutku u životu. Pogledajte u nastavku i video na kojem su snimili reagovanje prodavačice.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, radi se o ženi koja se zove Šeron i ima četvoro djece ali njena priča nije nimalo jednostavna. Zaista je mnogo proživjela i sudbina je i dan danas ne mazi, nego naprotiv.

Za samo jednu godinu, otkrili su joj rak jajnika i to ju je mnogo pogilo a cijelu porodicu. Nakon toga, da bi bilo još bolnije, preminuo je njen mlađi brat i to ju je dotuklo.

I to nije sve, nakon toga joj se razbolio i mlađi sin. Sve za jednu godinu dana, uopšte nije imala vremena da predahne od loših vijesti.

Zbog svega lošeg, upala je u finansijsku krizu i nije mogla mnogo da radi zbog djece i obaveza. Za ovo je čula lokalna australska radio stanica i odlučili su da joj pomognu.

Voditeljica je glumila da je od nje kupila kolače i u kutiju joj je stavila iznenađenje. Možete pogledati video na Youtube.

Facebook Comments
loading...
Shares