Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Đorđe David udario na kćerku Bosanca: ”Da bi kritikovao druge, prvo vidi kako se tvoja kćerka ponaša i oblači!” – Apotekica

U emisiji ”Zvezde Granda” nastala je velika prašina kada su se pojavile takmičarke Anastasija Ićupur i Maja Đorđević. Žiriju se nije svidjelo kako su se djevojke pojavile na sceni, govoreći kako su degutantno i vulgarno obučene, što navodno nije za scene u ovoj emisiji.

Mišljenja žirija su bila podijeljenja, prvo ih je počela napadari Ana Bekuta, da bi joj se pridružila i Snežana. Popović je pokušao da opravda djevojek da je to danas normalno i da se djevojka više otkrivaju, nego što hodaju obučene.

Svoj komentar poslije snimanja emisije dali su i Đorđe David , kao i Mili.

”Žiri se podijelio na mlađe i starije generacije, što je opet i normalno obzirom da takve podjele imamo i u društvu. Ja pripadam onoj najmlađoj (smijeh). Niti jedan performans koji se pojavi u emisiji ne smijemo da karakterišemo kao da je seksualni objekat. Ja sam išao da gledam balet u Parizu, gdje su svi plesači goli, a veliki su umjetnici. Pa šta bi onda za njih trebali da kažemo i kako da ih gledamo. Ne prolazi svaki takmičar na isti fazon, kod nekog gledamo energiju, nekoh talent, a nekom izgled.

Dešavalo se da dođe djevojka zakopčana do grla i u haljini do poda, ali ima nevjerovatan talenat, otpjeva fantastično pjesmu i prođe dalje. Bitno je da postoji raznolikost, a da mi to podržavamo. Djevojke su dale svoj maksimum i za mene nisu bile vulgarno obučene.”- rekao je Mili.

Đorđe David je prokomentarisao Džidžu, kćerku Bosance, rekavši kako se ona pojavljuje polugola po nastupima, te da bi Bosanac trebao prvo to da prokomentariše, pa tek ostale kandidatkinje.