Doktori su ga otpisali i htjeli da skinu sa aparata a supruga se nije složila: Tri godine poslije se probudio i prvom riječju sve šokirao!! - Apotekica

Doktori su ga otpisali i htjeli da skinu sa aparata a supruga se nije složila: Tri godine poslije se probudio i prvom riječju sve šokirao!!

Vjerovatno nikome ne biste poželjeli da mu se desi da padne u komu i da se više nikada ne probudi a pri tome da ostane živ, a posebno to ne biste voljeli da se desi vašem partneru. Tada biste najradije poludjeli samo da to ne doživite. E pa, njoj se to desilo i evo šta se sve izdešavalo.

Loading..

 

 

 

 

 

Tragična stvarnost Danijel Dejvis sve je ostavila u suzama. Ona je naime, dobila poziv u junu 2011. godine i to je bio poziv iz bolnice. Rekli su joj da je njen muž imao jako tešku saobraćajnu nesreću dok je vozio motor.

Njen suprug se zove Met i ona nije mogla da vjeruje da se to njima dešava. Ona nije dozvolila ni u jednom trenutku da ga skinu sa aparata iako su doktori pokušavali da je uvjere da je to najbolje rješenje, ali ona je bila čvrste odluke.

Zbog njene upornosti i svih molitvi koje je upućivala Bogu i iako su doktori govorili da nema nade, njen Met se probudi ali tek kroz tri godine i kaže da nikada neće zaboraviti njegove prve riječi.

Ona je odmah rekao da to pokušava mnogo godina i nikako ne može da se probudi ali na kraju je uspio.

Pa zamislite, tko je bio sretniji od nje? Niko na ovome svijetu. Mnogo je bila sretna i ponosna a i zahvalna Bog što nije pristala da ga skinu sa aparata. Čekanje se isplatilo. Met je sada sa njom i živ je iako je ostao u invalidskim kolicima.

Facebook Comments
loading...
Shares