Doktori ostali u čudu kada se beba rodila: Ono što su vidjeli u njenim ustima, do sada nikada nisu vidjeli (Roditelji dozvolili da se postavi slika) - Apotekica

Doktori ostali u čudu kada se beba rodila: Ono što su vidjeli u njenim ustima, do sada nikada nisu vidjeli (Roditelji dozvolili da se postavi slika)

Naime, 7. janura rodila se mala Amelija. To ime su joj dali njeni roditelji. Ono što je najviše čudno u ovoj priči je iznenađenje koje su svi imali kada se ona rodila. Čak su i doktori bili u čudu. Niko ne može da vjeruje da i to može da se desi.

 

 

 

 

 

Ova beba dolazi iz porodice Krasnići iz Prizrena i nećete vjerovati ali ona se rodila sa zubićem u donjoj vilici. Kada su doktori vidjeli nisu mogli da vjeruju. Bili su u šoku.

Kako da se to desi, stalno su se pitali. Ali i roditelji su bili jako iznenađeni i znali su da je to neki znak. Na samom rođenju, beba je dobila dobre ocjene.

Porođaj je prošao bez komplikacija i sve je bilo uredu. Ovo je do sada jedina beba koja se rodila sa zubom i čak su je vodili stomatologu.

Za samo trinaest dana od njenog rođenja, roditelji su primijetili da je zub narastao što je sasvim uredu, jer to znači da je beba uredna i zdrava. Stomatolog je predložio da uklone zub.

Samo zbog toga da se ne bi povredila djevojčica dok se bude igrala. Roditelji se još uvijek dvoume oko toga, ne znaju šta da učine ali za sada su dozvolili da se slika objavi.

Facebook Comments
loading...
Shares