Dok se porodica raspada, fanovi su šokirani: Kralj muzike Šaban Šaulić je ozbiljno bolestan, blizu mu je kraj! - Apotekica

Dok se porodica raspada, fanovi su šokirani: Kralj muzike Šaban Šaulić je ozbiljno bolestan, blizu mu je kraj!

Šaban Šaulić je kralj narodne muzike i o tome nema diskusije, ali mnogo se u zadnje vrijeme priča kako je teško bolestan i da strogo mora da miruje. Ono što njega može da strefi u ovim godinama, niko ne želi da mu se desi a najviše se njegova porodica boji za to.

Loading..

 

 

 

 

 

Njegovi bližnji su nam odali kako se Šaban u posljednje vrijeme mnogo loše osjećao i da mu je doktor propisao mnogo tableta, ali sada je već bolje i mora strogo da miruje.

Najbolje mu je došao odmor pored vode i to ga je jedini umirilo. Njegovi problemi sa srcem koje ima bi na kraju mogli da završe smrtno, ali se iskreno nadamo da do toga neće doći.

Šaban je svjestan da više ne može da nastupa kao prije i da treba da se čuva, pa je zbog toga otkazao nekoliko svojih nastupa ali nikako ne želi da se odrekne Dvorana i svadbi. To mu je kako kaže veliki spas.

Njegov cijeli život život je prošao pjevajući i ne može da se od toga odvikne.

Zaista je velika legenda i nadamo se da će mu uskoro biti još bolje pa da nam još dugo godina može pjevati i uvesaljavati novim pjesmama.

Facebook Comments
loading...
Shares