Lepa Brena je pjevačica koja je obilježila zadnjih 25 godina na Balkanskoj estradi. Njena karijera nije mogla da bude bolja a sve je ovo počelo još davnih 80-tih godina prošlog vijeka i to sa Slatkim grehom. Tada je Saša Popović imao sasvim drugu pjevačicu koja je pre jednog koncerta koji je bio jako važan razbolila a morali su u roku od dva dana da nađu adekvatnu zamjenu.

Oni su morali da u tom trenutku odreaguju i da pronađu rješenje pa su od jednog prijatelja čuli da jedna malena studentica iz Brčkog koja dobro pjeva a još bolje izgleda. Onda je Brena postala zamjena i sledeću noć je pjevala i kupil Sašu te je totalno zamjenila orginalnu pjevačicu. Sada je sve ovo istorija a LEPA Brena je nastavila i svoju karijeru koja je bila uspješna.

Nakon par godine pauze sa Sašom Popovićem ušla u novi projekat koji se zove Granda koji im je nakon par godina donio i milione na račun. U društvu ali i među kolegama je uvijek bila poznata kao velika šrtkica a najbolje o njoj je goorila snaha Aleksandra Prijović koja je rekla da je jako zatvorena prema rođenoj djeci.