Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Djevojka iz Austrije otkrila zašto nikada se ne bi udala za Srbina! Izazvala je totalni haos! – Apotekica

Jedna djevojka koja je kao mala otišla u Austriju i započela tamo život, riješila je da se nikad više ne vrati u Srbiju. Osim toga, ne želi ni da se uda za Srbina, što je izazvalo totalni haos. Ona je svoju priču podijelila na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

”Tokom cijelog mog života, muškarci su me opsjedali i nisu mi davali mira. Nisam ni ja svetica, niti želim da ovaj tekst shvatite kao hejt, nego želim s vama da podijelim svoje iskustvo.

Otkrila je kako joj nikada nije bilo lako , da je morala često u životu da se namuči kako bi uspjela u nekim stvarima i imala ono što danas ima. Radi u IT sektoru, gdje za svoj rad dobija dobru platu, a dešava se čak i da radi tokom vikenda kako bi zaradila dodatne novce.

Svojim radom i zalaganjem uspjela je da kupi sebi stan u Austriji, a sada je u planu da kupi još jedan, pa će ovaj manji da iznajmljuje i to će joj biti dodatna zarada. Čak šalje novac i roditeljima koji se u Srbiji bave poljoprivredom.

Ali, izjavila je i da se nikada ne bi udala za Srbina, jer bi on došao na gotovo i iskoristio sav trud koji je ona ulagala godinama. Smatra kako je muškarcima iz Srbije cilj samo da se dokopaju inostranstva, a njima ljubav nije bitna,