Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Djevojčicu zabolio stomak i požalila se majci: Bila je kod drugarice i ova se grozota dogodila! – Apotekica

Majka je opisala kako se njena kćerka osjećala, a noć je provela kod drugarice iz odjeljenja.Žena je ispričala na društvenim mrežama što se dogodilo. I htjela je time dobiti pomoć i savjet šta da radi.

Njena 12-godišnjakinja otišla je kod drugarice da bi vježbala matematiku,čiju je majku poznavala i bile su prijateljice na Facebooku. Provele su oko 3h skupa, te nakon što je došla kući,sjela je za sto i rekla da je gladna. Čak je i od gladi zabolio stomak, majka ju je upitala: ”Kako to zar nisu tetine palačinke bile ukusne?” kada je od prijateljice mama podijelila na Facebooku svoje palačinke. Napisala je ova žena i nastavila ispovijest.

Na to joj je djevojčica je odgovorila da su joj palačinke izgledale fino i ukusnu,ali da ju je od prijateljice mama zamolila da ode u drugu sobu, dok pojede njena kćerka. Da je makar dala jednu palačinku djetetu koje je bilo gladno nakon 6h provedenih u školi, ne bi nikome zafalilo. I da se kod prijašnjeg naroda sve dijelilo, a ovo su sada neka nova vremena. Bilo mi je jako krivo i teško.

Da li je žena pogrešno postupila,šta vi mislite o tome?