Djevojčica (14) se ubila, a onda su roditelji provjerili Instagram profil i shvatili motiv ubistva! Instagram je ubio djevojčicu!!! - Apotekica

Djevojčica (14) se ubila, a onda su roditelji provjerili Instagram profil i shvatili motiv ubistva! Instagram je ubio djevojčicu!!!

Malena djevojčica koja je imala samo 14 godina, ubila se 2017. godine. Njeno ime je Moli Rasel, i nakon njenog ubistva porodica je odlučila da provjeri njene profile jer nisu znali zbog čega je to učinila. Kada su otvorili Instagram profil, imali su šta i da vide.

Loading..

 

 

 

 

 

Na Instagramu su pronašli sadržaj koji je govorio u prilog depresiji i suicidu. Njen otac je siguran da je Instagram, društvena mreža, kriva za njeno ubistvo.

Ona je prije nego li se ubila, napisala oproštajno pismo u kojem je pisalo da joj je žao i da je morala to da uradi zbog sebe. Otac je shrvan od boli.

Psiholozi su dodali da je to inače fraza kod samoubica i uvijek je skoro ista. Moli je imala još dvije sestre a ona je bila najmlađa i uvijek je djelovala normalno.

Njen otac kaže da je i tu večer bila normalna, uradila je zadaću i otišla u krevet a ujutru su je zatekli mrtvu.

Svaku godinu, od prilike oko 200 školaraca u Velikoj Britaniji sebi oduzme život, i ona je bila jedna od njih. To je zaista tužno. Od kako je ona se ubila, njeni roditelji nemaju pomaka ka boljem u životu. I njima je život stao. ovo je zaista mnogo tužno. povedite brigu oko djeteta.

Facebook Comments
loading...
Shares