Divna DNK se promijenila potpuno: Operisala kičmu, i uradila mnogo plastičnih operacija, nećete je prepoznati kada vidite! - Apotekica

Divna DNK se promijenila potpuno: Operisala kičmu, i uradila mnogo plastičnih operacija, nećete je prepoznati kada vidite!

Divna Milanović je postala popularna od kada se pojavila u rijalitiju. Od tada svi znaju da je imala problema sa kičmenim stubom koji9 joj je prouzrokovao mnogo problema. Pitanje je bilo samo dana kada će otići da operiše kičmu.

Loading..

 

 

 

 

 

Dok je još Divna DNK bila u rijalitiju, tada joj je poznata srpska starleta obećala da će po izlasku da joj plati operaciju kičme i da će da je kontaktira čim izađe napolje.

Međutim, Divna nam otkriva da je Soraja nikada nije pozvala. Ali Divna se nije razočarala, vjeruje u Sorajine riječi i svaki dan očekuje njen poziv.

Mnogi su se složili kako je Soraja iskoristila to što je rekla samo da bi dobila veći procenat glasova publike, ali Divna je rekla da ako nju ne pozove, pozvati će Divna nju.

Samo čeka da se riješi postupak oko starateljstva njene kćerkice Kristine, ali svakako će da se njih dvije čuju preko telefona.

Divna DNK je dobila nadimak DNK po tome što ju  je njen suprug prijavio i rekao da sumnja da je to dijete koje imaju njegovo. DNK je dokazao da je njihovo dijete i suprug se mnogo pokajao. Loše je procijenio stvari i Divnu, kako je samo mogao misliti da bi ga ona prevarila, stvarno jadno.

Facebook Comments
loading...
Shares