Direktor Saša Popović je priveden sa lisicama na sud: Suzana se sva tresla dok je išla za njima, a evo šta je uradio!!! - Apotekica

Direktor Saša Popović je priveden sa lisicama na sud: Suzana se sva tresla dok je išla za njima, a evo šta je uradio!!!

Kako i znamo od prije, Saša popović je bio opljačkan i policija je privodila mnoge poznate ličnosti zbog toga a na kraju su pronašli i pravog počinioca i kriminalca. Priveli su ga u lisicama a Suzana Jovanović i Saša popović su odmah se odazvali na poziv i došli su na sud da vide tko je taj gad.

Loading..

 

 

 

 

 

U pitanju je Vojislav Stojičić koji ima 38 godina i kao i svi do sada, branio se da nije kriv. Saša je došao u pratnji advokata ali niko od njih nije htio da da izjavu jer žele prvo da budu sigurni u to da li je taj počinioc.

Vojislav se mnogo uplašio i kazao da je na taj dan bio na jednoj rođendanskoj proslavi i da nema ništa sa krađom. Advokat je rekao da ga puste jer nije kriv, a policija nije htjela. Suzana je mnogo bila uplašena, toliko da se sva tresla.

Jedino je Suzana odala da je u sefu koji je opljačkan odesena Sašina i njena vjenčana burma, mnogo skupocjenog nakita.

Među ostalim pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam dukata koji su također od bijelog i žutog zlata, mnogo brilijanata.

Zatim, privjesci, osam roleksa a i Sašin pištolj za koji je imao dozvolu. Suzana je rekla da je vrijednost oko 100.000 eura.

Facebook Comments
loading...
Shares