Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dio zemlje koji se odvaja od od kontinenta: Budi strah u ljudima! Pukotina je ogromna, vidi se čak iz svemira! – Apotekica

Razne opasnosti koje nam prijete iz daleka a da tih opasnosti nismo ni svjesni. Kada se vratimo u prošlost, i neke od izjava Bill Gejtsa su zapravo bile tačne. Tada mu niko nije vjerovao, i njegove izjave nisu bile prihvaćene od strane javnosti. Predvidio je i ovu trenutnu situaciju sa koronom, kako je rekao tada da će u svijetu zavladati virus,i da će uzdrmati cijeli svijet! Pogledajte pukotinu koja se vidi iz svemira!

Tako je i rekao za globalno zagrijavanje za 20 ili 30 godina, i desiti će se velike poplave i potresi. Što se i dogodilo po cijelom svijetu,svakodnevno čitamo za potrese i poplave… Da li je ovo slučajnost ili ne, njemu trenutno ide u korist što se Antartik počeo otapati kao nikada do sada. Kao da je čuo Bill Gejtsa… Donosimo nekoliko fotografija ove pukotine:

U Africi trenutno postoji pukotina,koja se vidi iz svemira. To je trenutno jedan od većih problema u svijetu, a ta pukotina proteže se od Mozambika do jugoistoka Crvenog mora, dubljine 10.000 metara, gdje se odvojio ogromni ”komad” na kojem leži Istočna Afrika.