Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Deja i Dalilila skovali plan za rijaliti! Sve je ovo dogovor, Filip Car je njihova žrtva! Evo i dokaza.. – Apotekica

Svi su iznenađeni i šokirani ponašanjem rijaliti učesnice Dalile Dragojevi. Ona je u rijaliti program ”Zadruga” ušla sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, kojeg je prevarila samo nekoliko dana kasnije.

Ljudi ne mogu da vjeruju kako se ponaša prema njemu, koliko je odvratna i koliko ga ponižava. Mnogi su se počeli pitati da li je u pitanju igrica ili je ona zaista zaljubila se u Filipa Cara!

Većina gledaoca je ubijeđena kako se radi o dogovoru između ovog bračnog para, obzirom da se zna kako se u svakoj sezoni rijaliti programa desila preljuba. Možda su na ovaj način željeli da osiguraju Dejanu prvo mjesto.

Ljubav iz prve sezone u kojoj su učestvovali Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani imala je veliki odjek u javnosti, pa oni možda pokušavaju da urade isto. Prije nekoliko dana desila se zanimljiva scena, kada je Dalila navodno ostavljala cjeduljice Dejanu u gardaroberu.

Na snimku se vidi kako oboje rove po ormarima i odjećom, a da onda nešto gledaju i čitaju. Postavlja se pitanje da li je ovo zaista dogovor i pokušavaju obmanuti javnost ili se ipak zaista događa!?